Skip to main content
DMA 2021: Tæt på musikken med TopGunn som vært

DMA 2021: Tæt på musikken med TopGunn som vært

DMA 2021: Tæt på musikken med TopGunn som vært

Danish Music Awards 2021 afholdes i år lørdag den 20. november. Den prestigefyldte prisfest har TopGunn som vært og vises på TV 2. 

Når DMA løber af stablen i år, er det 32. gang, at musikkens ældste og mest prestigefyldte prisfest samler de største navne i dansk musik. Det sker ved et helt unikt arrangement på Filmstationen Værløse, hvor gæster, TV 2’s seere og de nominerede artister kommer tættere på musikken end nogensinde før. 

Lasse Lindholm, der er leder af DMA-Akademiet og kommunikationsdirektør i musikselskabernes brancheorganisation, har store forventninger til arrangementet:

”Corona har ført mange ubehageligheder med sig. Men sidste års nedlukning af landet blev samtidig lidt af en åbenbaring for os, der arbejder med DMA. Den tvang os nemlig til at gå nye veje med et intimt fokus på musikken frem for en stort anlagt publikumsbegivenhed. Det blev vi så glade for, at vi har valgt at bygge videre på den retning i år. Og her er Filmstationen Værløse helt perfekt til det koncept, vi har i tankerne”

Hvordan DMA helt konkret udmønter sig, vil Lasse Lindholm ikke ud med endnu, men han understreger, at optrædenerne til DMA, ligesom sidste år, bliver mindst lige så live, som når artisterne spiller koncerter.
 

Værtsdebut til populær sanger og producer

Slagets gang bliver i 2021 styret af den 30-årige danske rapper, sanger og producer Oliver Gammelgaard Nielsen alias TopGunn. TopGunn har selv optrådt på showet flere gange og spillede blandt andet til DMA 2019. Så sent som sidste år var han nomineret i kategorien ’Årets Danske Livenavn’. Det er dermed en stjerne med stor DMA-erfaring, som kommer til at stå i spidsen for at hylde sine kollegaer i dansk musik. Om rollen som vært for DMA 2021 siger TopGunn selv:        

Jeg ved selv, hvor meget det betyder at blive nomineret til Danish Music Awards. Og jeg ved også, hvor nervepirrende det kan være at stå i mørket, inden lamperne tændes, og du går på scenen foran hele Danmark. Derfor er det stort for mig at blive tilbudt rollen som vært, og jeg går til opgaven med både ydmyghed og en stor portion stolthed”.  

I år uddeles der i alt 13 af de eftertragtede DMA-statuetter – inklusiv to internationale priser. De nominerede til DMA 2021 vil blive annonceret løbende på DMA’s Instagram frem til showets afholdelse lørdag den 20. november. Hvem der optræder ved DMA 2021 bliver afsløret i løbet af november. 

Bag DMA står musikselskabernes brancheorganisation IFPI i samarbejde med TV 2. DMA 2021 sendes på TV 2 søndag den 21. november kl. 21.05, og er tilgængelig på TV 2 Play fra morgenstunden.

 

Hent pressemeddelelse og fakta om DMA 2021 her

DEL DENNE SIDE