Skip to main content
Sara Bro vært ved Danish Music Awards 2022

Sara Bro vært ved Danish Music Awards 2022

Sara Bro vært ved Danish Music Awards 2022

Danish Music Awards afholdes i år den 3. november. Det sker ved en eksklusiv begivenhed i København. Her kommer Sara Bro til at stå i spidsen for dansk musiks ældste og mest prestigefyldte prisfest.

Når Danish Music Awards i år løber af stablen for 33. gang er snurrende kameraer og tv-lys erstattet med en eksklusiv prisfest for branchen i det mondæne Moltkes Palæ i hjertet af København. Her vil nogle af dansk musiks mest markante artister modtage hyldest for deres aftryk på det forgangne musikår. 

Når det sker bliver den særlige aften dirigeret af radiovært Sara Bro. Om rollen som vært for Danish Music Awards 2022 siger Sara Bro selv:

”Musikken er så vigtig en del af vores liv. Uanset om vi er glade, kede af det, nervøse eller lykkelige ville livet aldrig være det samme uden den. Derfor er det også en meget stor ære for mig at blive vært for DMA i år. Simpelthen fordi jeg får lov til at stå i spidsen for at hylde danske artister med den respekt, de fortjener”.

Også Lasse Lindholm, der er leder af DMA-Akademiet, er begejstret for årets vært:

“Sara Bro har været tæt på dansk musik i det meste af sin karriere, hun er topprofessionel og så er hun helt sin egen. Med andre ord kunne jeg ikke forestille mig en bedre vært til et Danish Music Awards i nye rammer”.

 

Et nyt DMA

Nye rammer er der netop tale om. Danish Music Awards meddelte nemlig tidligere på året, at man nu ville vende ryggen til den klassiske tv-transmission for at skabe en mere eksklusiv prisfest for de nominerede artister. Af samme grund bliver selve prisuddelingen ikke transmitteret i år, selvom der på sociale medier vil være rig mulighed for at følge aftenens forløb. En ting er dog som den plejer at være. Efter prisfesten vil der også i år være en storstilet nattefest for den samlede musikbranche.  

De nominerede til Danish Music Awards 2022 offentliggøres løbende på sociale medier og på www.dma22.dk fra 10. oktober og frem mod den sagnomspundne aften i starten af november.     

Danish Music Awards 2022 arrangeres af musikselskabernes brancheorganisation IFPI i samarbejde med JBL og Samsung.

Hent pressemeddelelse og fakta om DMA 2022 her

DEL DENNE SIDE