Skip to main content
The Minds of 99, Nik & Jay, Jada og Sivas spiller til DMA 2019

The Minds of 99, Nik & Jay, Jada og Sivas spiller til DMA 2019

The Minds of 99, Nik & Jay, Jada og Sivas spiller til DMA 2019

Danish Music Awards er tilbage. Mere live end nogensinde. Med de største navne i dansk musik.

Danish Music Awards ser igen dagens lys. Det sker d. 17. oktober i K.B. Hallen, hvor en storstilet koncertbegivenhed danner rammen om dansk musiks ældste og mest prestigefyldte prisfest. I næsten to en halv time vil publikum blive mødt af 10 liveoptrædener fra nogle af de største og mest spændende navne i dansk musik.

Samtidig vil musikbranchen hylde en række af Danmarks mest succesrige artister. Det gøres vanen tro med tildeling af den eftertragtede statuette af den lille gyldne bronzefugl, som er blevet symbolet på DMA.

The Minds of 99, Jada, Nik & Jay, Clara, Sivas og NODE har allerede sagt ja til at give publikum en unik musikalsk oplevelse til DMA 2019. Og flere af dansk musiks mest spændende og aktuelle navne vil løbende blive offentliggjort frem mod arrangementet.

Mere live end nogensinde
DMA bliver i år mere live end nogensinde før. Og nogle af de musikalske indslag vil have karakter af minikoncerter, hvor udvalgte navne spiller hele tre numre for de musikglade danskere, som møder op.

Lasse Lindholm, der er formand for DMA-Akademiet og kommunikationsdirektør i musikselskabernes brancheorganisation, uddyber tankerne bag arrangementet:

Vi har valgt at skabe et nyt DMA, hvor oplevelsen af at være til en overdådig stjernebesat koncert er i centrum. Det betyder, at publikum i K.B. Hallen vil komme tættere på artisterne og deres musik. Samtidig er det selvfølgelig vigtigt for os, at den musikalske nerve, de store hits og de rørende øjeblikke når ud til musikelskere i hele landet. Derfor er vi også rigtig glade for, at TV 2 har valgt at vise DMA 2019”

Nabiha bliver vært på DMA
Når højttalere og projektører tændes i K.B. Hallen, bliver det med en markant person fra musikkens egen verden som vært. Sangerinden Nabiha, der selv har optrådt og været nomineret til DMA, har nemlig takket ja til at dirigere slagets gang og binde aftenens hyldester og musikalske indslag sammen.

Nabiha var ikke i tvivl, da hun blev spurgt, om hun i år ville stå i spidsen for dansk musiks ældste og mest prestigefyldte prisfest:

For mig har DMA altid været noget helt særligt, og samtidig sker der så mange spændende ting i dansk musik lige nu. Derfor er der heller ikke noget jeg hellere vil end at stå på DMA-scenen d. 17. oktober og være med til at hylde mine dygtige kollegaer”.

Bag DMA 2019 står musikselskabernes brancheorganisation IFPI og den nye danske musikstreamingtjeneste Moodagent. De nominerede offentliggøres løbende frem mod DMA d. 17. oktober. Da DMA ikke blev afholdt i 2018 vil nomineringsperioden undtagelsesvist være en 2-årig periode fra august 2017 til august 2019.

DMA 2019 vises på TV 2 lørdag d. 19. oktober i en redigeret version og TV 2 Play viser showet i sin fulde længde.

Billetter til arrangementet kan fra d. 6. september kl. 10.00 købes på www.billetlugen.dk.

Læs mere i pressemeddelelsen her.

DEL DENNE SIDE